Σεμινάριο με τον Μιχάλη Ψωμιάδη, προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19 του ΠΑΟΚ

Τον Μιχάλη Ψωμιάδη προπονητή τερματοφυλάκων της Κ19 του ΠΑΟΚ , είχανε την τιμή να γνωρίσουν οι σπουδαστές των τμημάτων Scouting και Performance Analysis του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης.
Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο ” Ο ρόλος του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο” ο κ. Ψωμιάδης μίλησε για την σημασία του Scouting στην δύσκολη και κομβική θέση του τερματοφύλακα σε δεδομένα Ελλάδας αλλά και Ευρώπης.
Το σεμινάριο επικεντρώθηκε στη σημασία της τεχνικής εκπαίδευσης, της τακτικής διαχείρισης του παιχνιδιού και της φυσικής κατάστασης που απαιτείται από έναν τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο του σήμερα.
Επιπλέον ο έμπειρος προπονητής , ανέλυσε στους σπουδαστές μας την τακτική στρατηγική του τερματοφύλακα, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης της αμυντικής οργάνωσης, της εκτίμησης κινδύνων και της διαχείρισης της άμυνας σε διάφορες περιπτώσεις παιχνιδιού.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Ψωμιάδη για τον χρόνο του και για τις χρήσιμες πληροφορίες που μοιράστηκε με τους σπουδαστές μας. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *