Το Institute of Sports Analysis αποτελεί μέλος του CPD!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως από σήμερα το Institute of Sports Analysis και όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει υπό την αιγίδα του , αποτελούν μέλος του προγράμματος συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης (CPD).
Το CPD αντιπροσωπεύει το “Continuing Professional Development” και έχει δημιουργηθεί με σκοπό να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχουν οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί παγκοσμίως .
Είναι ένα σύστημα που προορίζεται να βοηθήσει επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, να συνεχίσουν την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους.
Πλέον θα περιλαμβάνει στα εγκεκριμένα του σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα και το Performance Analysis – Scouting & Talent Identification για ποδόσφαιρο και μπάσκετ, του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης (INSA).
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προγραμμάτων μας και των εκπαιδευτικών μας είμαστε επίσημα μέλος της μεγάλης παγκόσμιας ομάδας του CPD κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και μας θυμίζει πως το ταξίδι για συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *