ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Εκπαίδευση και Αξιολόγηση τερματοφυλάκων» 22-23 Απριλίου 2024

Διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο για προπονητές τερματοφυλάκων, σκάουτερ και αναλυτές ποδοσφαίρου με τίτλο «Εκπαίδευση και Αξιολόγηση τερματοφυλάκων» θα πραγματοποιηθεί στο Institute of Sports Analysis, την Δευτέρα 22/4 και την Τρίτη 23/4 με την συμμετοχή καταξιωμένων προπονητών τερματοφυλάκων.

Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Δίπλωμα Παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ως ένα ακόμα προσόν στο βιογραφικό τους, καθώς και 1 μήνα δωρεάν χρήση της πλατφόρμας SICS. Για τους σπουδαστές του Institute of Sports Analysis η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου με τους ομιλητές έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/4/2024-ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ:

18:00-20:00 Νίκος Γκορτζής, προπονητής τερματοφυλάκων της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού

Θέμα: Πρωτόκολλα προπόνησης τερματοφυλάκων στο ποδόσφαιρο γυναικών και διαφοροποιήσεις από τα πρωτόκολλα προπόνησης στο ποδόσφαιρο ανδρών

20:00-22:00 Διονύσης Χιώτης, Επικεφαλής προπονητών τερματοφυλάκων Ακαδημιών ΑΕΚ

Θέμα: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ακαδημίας ΑΕΚ για τους τερματοφύλακες, πρωτόκολλα προπόνησης. Αξιολόγηση νεαρών τερματοφυλάκων.

 

ΤΡΙΤΗ 23/3/2024-ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ:

17:00-18:00 Στέλιος Βραδέλης, διευθυντής του Institute of Sports Analysis

Θέμα: Χρήση πλατφόρμας για την αξιολόγηση τερματοφυλάκων

18:00-20:00 Δημήτρης Κρυωνάς, προπονητής τερματοφυλάκων ΠΑΟΚ Β’

Θέμα: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα τερματοφυλάκων Β΄ ομάδων ΠΑΕ και αξιολόγηση για την προώθηση τους στην πρώτη ομάδα.

20:00-22:00 Φάνης Κατεργιαννάκης, προπονητής τερματοφυλάκων Εθνικών Ομάδων

Θέμα: Χαρακτηριστικά τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου και Εθνικών ομάδων.

 

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Ο Νίκος Γκορτζής είναι συνεργάτης προπονητής και προπονητής τερματοφυλάκων στην γυναικεία ομάδα τoυ Παναθηναϊκoύ. Είναι κάτοχος του UEFA A και για 6 χρόνια υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Διονύσης Χιώτης, υπήρξε διεθνής τερματοφύλακας. Ύστερα  από μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Εθνικό, Προοδευτική, Τρίκαλα, κτλ που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση Κυπέλλου στην Ελλάδα (ΑΕΚ 2001-02) 5 πρωταθλημάτων και 2 Κυπέλλων στην Κύπρο και 20 συμμετοχές στο UEFA Champions League με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ασχολήθηκε με την προπονητική και εκγύμναση τερματοφυλάκων. Σήμερα είναι επικεφαλής του τμήματος goalkeeping της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Κρυωνάς εκπαιδεύει τους νεαρούς τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ από το 2010, κυρίως αυτούς των μεγαλύτερων ηλικιών (Κ19, Κ17, Κ15). Συντονιστής εκπαίδευσης και επίβλεψης των τερματοφυλάκων PAOK Academy από το Κ17 μέχρι και την Κ6-7, προπονητής τερματοφυλάκων για ένα σημαντικό διάστημα και στην Α ομάδα. Σήμερα ο Δημήτρης Κρυωνάς είναι ο υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Β.

Ο Φάνης Κατεργιαννάκης είναι πρώην διεθνής τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία με τα χρώματα του Ολυμπιακού, του Ηρακλή, του Άρη και της Καβάλας, καθώς και στο Καμπιονάτο ως παίκτης της Κάλιαρι. Σήμερα ο Φάνης Κατεργιαννάκης είναι προπονητής τερματοφυλάκων της Εθνικής Ελλάδας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *