Το Institute of Sports Analysis υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον Αναλυτή του Ατρομήτου και απόφοιτο του Ινστιτούτου , κ. Χρήστο Μακρυγιάννη, για ένα εκπαιδευτικό webinar που πραγματοποιήθηκε με θέμα ‘’Οι απαιτήσεις ενός αναλυτή σε μια ομάδα ποδοσφαίρου πρώτης κατηγορίας.’’
Ο κ. Μακρυγιάννης μοιράστηκε με τους σπουδαστές μας , την εμπειρία του στον χώρο της ανάλυσης, αναδεικνύοντας τις ουσιώδεις απαιτήσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να είναι κανείς αποτελεσματικός αναλυτής σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου.
Οι σπουδαστές των τμημάτων Performance Analysis και Scouting ,είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στον κόσμο της ανάλυσης ποδοσφαιρικών αγώνων, να εξερευνήσουν τη σημασία της συλλογής δεδομένων και πληροφοριών καθώς και να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο ο αναλυτής συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης της ομάδας.
Η πολύτιμη γνώση και η εμπειρία που μοιράστηκε ο κ. Μακρυγιάννης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους τους συμμετέχοντες, προσφέροντας νέες ιδέες και προοπτικές για τη βελτίωση της ανάλυσης στον τομέα του ποδοσφαίρου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μακρυγιάννη για την εξαιρετική του παρουσίαση και όλους τους συμμετέχοντες που διαμόρφωσαν μια δυναμική συζήτηση. ⚽️⚽️

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *