Έναρξη συνεργασίας με το American University of Cyprus

Μια νέα εποχή ξεκινάει για το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με την ομάδα μας να καλωσορίζει την νέα συνεργασία με το American University of Cyprus.

To American University of Cyprus και το Institute of Sports Analysis ενώνουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους σε ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην επιστήμη του Performance Analysis & Scouting – Talent Identification για Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ.
Τα δύο νέα προγράμματα απευθύνονται σε Αγγλόφωνο κοινό και σε άτομα που θέλουν να εξελιχθούν στον μέγιστο βαθμό και να ακολουθήσουν μια καριέρα στον χώρο του αθλητισμού.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με το μεγαλύτερο δίκτυο επαφών από καταξιωμένους προπονητές , αναλυτές , σκάουτ, γυμναστές και τεχνικούς διευθυντές, οι συμμετέχοντες θα έρθουν αντιμέτωποι με πρακτικές καταστάσεις που με στοχευμένα βήματα θα οδηγηθούν σε μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη καριέρα στον αθλητισμό.
Αυτή η νέα συνεργασία αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόκληση για το Ινστιτούτο και δεσμευόμαστε να μεταδώσουμε , πλέον σε παγκόσμια κλίμακα όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το American University of Cyprus για την εμπιστοσύνη και την μέχρι τώρα εξαιρετική συνεργασία.

Ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβρη και τα μαθήματα θα είναι αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.
Το πτυχίο που θα λάβουν οι σπουδαστές μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος είναι Πανεπιστημιακού επιπέδου.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με το American University of Cyprus.
Email : info@aucy.ac.cy
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 24 209000

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *