Ανακοίνωση Διδασκόντων για το Τμήμα του Performance Analysis 2023-2024

Για ακόμα μία σεζόν θα διεξαχθεί το Τμήμα Performance Analysis για την ακαδημαική χρονιά 2023-2024 από το Ινστιτούτο μας.

Είμαστε περήφανοι που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με μερικούς από τους καλύτερους στον τομέα της Προπονητικής και της Ανάλυσης ποδοσφαίρου.

Ο κ. Στάθης Σταθόπουλος με χρόνια καριέρας στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου έχει αναλάβει το μάθημα  ”Τακτική θεωρία και πράξη στο ποδοσφαιρο.”

Ο κος. Σωκράτης Οφρυδόπουλος, πρώην προπονητής των ΑΕΚ, ΑΕΚ Β’, Παναχαικής, είναι υπεύθυνος για το κομμάτι ”Τακτική και σχηματισμοί  στις 5 φάσεις του παιχνιδιού.”

Ο κος. Νίκος Κούστας εν ενεργεία τεχνικός της ΑΕΚ Β’ θα διδάξει το μάθημα ”Σύνδεση Τακτικής και Ανάλυσης στο Ποδόσφαιρο.”

Ο κος. Περικλής Παπαπαναγής με χρόνια εμπειρίας ως Προπονητής, Βοηθός, Αναλυτής στο κορυφαίο επίπεδο και με παραστάσεις από τη SuperLeague και το Champions League, είναι αρμόδιος για το κομμάτι των ”Αρχών της Ανάλυσης.”

Ο κος. Πέτρος Σομπότοβιτς έχει χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε κορυφαίο επίπεδο (Ολυμπιακός, Αρης κα.) ως Αναλυτής και θα δείξει στους σπουδαστές τα ”Λογισμικά Ανάλυσης και τις λειτουργίες τους.”

Μαζί μας θα έχουμε και διάφορους έκτακτους καλεσμένους, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους σπουδαστές μας. Προπονητές και Αναλυτές, με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, θα είναι και φέτος στο Ινστιτούτο μας.

Μεταξύ αυτών, ο κος. Μπράτσος, Προπονητής της ομάδας του Βόλου, ο κος. Μακρυγιάννης, Αναλυτής της ομάδας του Ατρομήτου, ο κος. Νταμάκας, Αναλυτής της ομάδας της Λαμίας και πολλοί άλλοι.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεισφορά τους και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για ένα επιτυχημένο ακαδημαϊκό έτος!

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *