Σπουδές πάνω στο Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με χρόνια εμπειρίας και με την μεγαλύτερη δικτύωση στον χώρο της Αθλητικής Ανάλυσης και του Scouting ανοίγει τις πόρτες του για μια ακόμη χρονιά με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και συνεχή εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς.

Για την ακαδημαική χρονιά 2023-2024 το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης ανακοινώνει τη διατέλεση 5 προγραμμάτων σπουδών αθλητικού περιεχομένου.

  • Το πρόγραμμα για το Performance Analysis  Football το οποίο διαρκεί ένα ακαδημαικό έτος (Οκτώβρη-Ιούνη) και με την ολοκλήρωσή του γίνεστε πιστοποιημένος Aναλυτής Ποδοσφαίρου.
  • Το πρόγραμμα Scouting & Talent ID – Level I που διαρκεί 4 μήνες (Οκτώβρη-Ιανουάριο) και αφορά το Scouting αναπτυξιακών ηλικιών.
  • Το πρόγραμμα Scouting & Talent ID – Level II που διαρκεί 5 μήνες (Φεβρουάριο-Ιούνιο) και αφορά το Scouting ενηλίκων και επαγγελματιών αθλητών.
  • Το Σεμινάριο New Technology & Data Analytics που διαρκεί 4 μήνες (Οκτώβρη-Ιανουάριο και Φεβρουάριο-Μάιο) που προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα πλήρες πακέτο γνώσεων στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τα λογισμικά ανάλυσης πάνω στο ποδόσφαιρο.
  • Το πρόγραμμα για το Performance Analysis Basketball το οποίο διαρκεί 5 μήνες (Οκτώβρη-Φεβρουάριο) και με την ολοκλήρωσή του γίνεστε πιστοποιημένος Aναλυτής Μπάσκετ.

Οι απόφοιτοι μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη διεθνή Πιστοποίηση NOCN (Νational Open College Network) με παγκόσμια ισχύ και αναγνώριση που φέρει την εγγύηση του Διεθνούς Φορέα Πιστοποίησης Global Cert.

 

Επίσης, όλα μας τα προγράμματα ανήκουν στα Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας.

Ώρες επικοινωνίας 11-7 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

 

Email : info@insa.gr

Τηλέφωνο: 211 405 9540

Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *