Απονομή Πιστοποιήσεων Για Τα Τμήματα Performance Analysis και Scouting & Talent ID

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο εκπαιδευτικός κύκλος μαθημάτων για το τμήμα Performance Analysis και το Scouting & Talent ID 2022-2023 με την απονομή των Πιστοποιήσεων τους.

 

Άλλη μια χρονιά γεμάτη γνώσεις , νέες εμπειρίες , γνωριμίες έφτασε στο τέλος της. Κάθε χρόνο στην αποφοίτηση των σπουδαστών μας αισθανόμαστε πλήρεις και ικανοποιημένοι βλέποντας τους πλέον αποφοίτους μας να έχουν γράψει μια ανοδική πορεία χιλιομέτρων έχοντας χτίσει με πολλή δουλειά ένα νέο σκεπτικό που μπορεί να συμβάλλει σε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο με όραμα, επιχειρήματα και γνώσεις.

 

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς μας που σκύψανε πάνω από τις ανάγκες και τις αδυναμίες του κάθε σπουδαστή ώστε σήμερα να βγαίνει στην αγορά εργασίας ένα συλλογικά δυνατό και ανταγωνιστικό τμήμα.

 

Ευχαριστούμε τους βασικούς εκπαιδευτικούς μας
ΑΜΠΕΛΙΚΑΚΗ ΜΑΡΙΝΟ
ΒΡΑΔΕΛΗ ΣΤΕΛΙΟ
ΚΑΡΙΑΤΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟ
ΠΑΡΙΣΗ ΧΡΗΣΤΟ
ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ
ΣΟΜΠΟΤΟΒΙΤΣ ΠΕΤΡΟ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΘΗ
ΚΟΥΣΤΑ ΝΙΚΟ
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΗ ΠΕΡΙΚΛΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ

 

Ένα ευχαριστώ σε όσους δέχτηκαν την πρόσκληση μας για εκπαιδευτικά webinar και ειδικά στους συνεργάτες μας
ΝΤΑΜΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

 

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους σπουδαστές μας για την εμπιστοσύνη τους στο Ινστιτούτο και την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς .
Μπορούμε με σιγουριά να εγγυηθούμε πως οι πλέον απόφοιτοι μας είναι γνώστες του αντικειμένου τους και έτοιμοι να επιτελέσουν με επιτυχία και σεβασμό το έργο του Αναλυτή και του Σκάουτερ αντίστοιχα.
Σας ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα σας επαγγελματική πορεία και θα παραμένουμε δίπλα σας σε ο,τι χρειαστεί.

Και μην ξεχνάτε, οι εγγραφές για το νέο έτος έχουν ξεκινήσει! Μη χάνετε χρόνο!
    

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *