Παρόν στο τουρνουά των σχολών του Παναθηναϊκού οι σπουδαστές του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης δηλώνει παρόν και καλύπτει εξ ολοκλήρου το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των σχολών του Παναθηναϊκού.

Η έμπειρη ομάδα του Ινστιτούτου και οι σπουδαστές των τμημάτων Performance Analysis και Scouting & Talent Identification καταγράφουν εκατοντάδες νεαρά ταλέντα που παίρνουν μέρος στο Christmas Cup , των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού που πραγματοποιείται σε δύο τριήμερα γεμάτα ποδοσφαιρική δράση.

Οι σπουδαστές του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς καθώς και στην λειτουργία σύγχρονων τρόπων καταγραφής αγώνων με κάμερες υψηλής ανάλυσης και αυτόματης καταγραφής (VEO) , ώστε μετά να κάνουν την δική τους ανάλυση και αξιολόγηση ταλέντων, στα πλαίσια της πρακτικής τους εξάσκησης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον κ. Κώστα Αλάσσα και όλα τα μέλη των ακαδημιών για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που δώσουν στους σπουδαστές μας να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες αγώνων υψηλού επιπέδου.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και ελπίζουμε οι σπουδαστές μας να ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του τουρνουά
.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *