Έναρξη συνεργασίας με τον Περικλή Παπαπαναγή για τα τμήματα Scouting & Talent ID και Performance Analysis

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, αναλυτή και scout Περικλή Παπαπαναγή.

Ο Περικλής Παπαπαναγής αναλαμβάνει σε εβδομαδιαία βάση μέρος της εκπαίδευσης των σπουδαστών μας τόσο για το τμήμα Scouting & Talent Identification όσο και για το τμήμα Performance Analysis.
Ο κ. Παπαπαναγής είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA PRO και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου με παραστάσεις απο Champions League και Europa League.
Ο έμπειρος coach τα τελευταία 15 χρόνια έχει δουλέψει για μερικούς από τους ισχυρότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας όπως ο Παναθηναϊκός F.C. , η AEK F.C. , ο ΟΦΗ F.C κ.α
Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΑΠΟΕΛ διετέλεσε βοηθός προπονητή από το 2015 – 2019 ,όταν η ομάδα βρισκόταν στους ομίλους του Europa League.

Επιπλέον υπήρξε επικεφαλής του τμήματος Scouting στο ΑΠΟΕΛ για τις αγωνιστικές σεζόν 2013-2015 και αναλυτής αντιπάλου για τον Παναθηναϊκό από το 2009 – 2013 με τον οποίο κατέκτησε το τελευταίο Double των ‘’πράσινων’’.

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης καλωσορίζει τον Περικλή Παπαπαναγή στην ομάδα του και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα με γνώσεις και εμπειρία.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *