Γίνε Basketball Performance Analyst δίπλα στους κορυφαίους

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τμήμα Basketball Performance Analysis 2022-2023!

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης για άλλη μια χρονιά θα λειτουργήσει ξεχωριστό τμήμα Αναλυτών αγώνων και απόδοσης και για το Μπάσκετ.
Η επιστήμη της Ανάλυσης και του Scouting έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστή σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους που θέλουν να προσφέρουν στο τεχνικό τους επιτελείο την τεχνογνωσία και τα στατιστικά δεδομένα που χρειάζονται ώστε οι πιθανότητες για ‘’νίκη’’ να είναι με το μέρος τους.
Στο πρόγραμμα οι σπουδαστές σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους εξάσκησης μαθαίνουν να κάνουν πλήρη Ανάλυση του αγώνα της ομάδας τους αλλά και του αντιπάλου με την καθοδήγηση των κορυφαίων προπονητών, αναλυτών αλλά και με την χρήση των λογισμικών Ανάλυσης.

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους δύο καταξιωμένους προπονητές, τον κ. Μάνο Μανουσέλη head coach της Εθνικής Ανδρών Κατάρ και τον κ. Βαγγέλη Μάγειρα assistant coach της Εθνικής Νέων Ανδρών (U20) και υπεύθυνο ατομικής βελτίωσης των αθλητών του Holargos BC.

Επίσης με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον προπονητή και αναλυτή κ. Γιώργο Μποζίκα , άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό.
Ο κ. Μποζίκας θα αποτελεί συνεργάτη του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης και θα αναλάβει μέρος της βασικής εκπαίδευσης των σπουδαστών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το τμήμα Baksetball Performance Analysis καθώς και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ 211 405 95 40
Email : info@insa.gr
Λουίζης Ριανκούρ 59, Αθήνα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *