Έναρξη συνεργασίας του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης με την Ομοσπονδία Τροχοσανίδας

To Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ομοσπονδία Τροχοσανίδας.

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την ομοσπονδία Skateboard (Τροχοσανίδας) στα πλαίσια της νέας σχολής προπονητικής IEK όπου θα λειτουργεί κατά αποκλειστικότητα τμήμα εκπαίδευσης προπονητών για το νέο Ολυμπιακό Άθλημα σκέιτμπορντ.
Η δημοφιλία του το έκανε Ολυμπιακό άθλημα καθώς στην Ολυμπιάδα του Τόκυο το 2020 στήθηκαν για πρώτη φορά ράμπες για skate.

Το σκέιτμπορντ έχει ορισμένες ιδιομορφίες σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ατομικά αγωνίσματα που το κάνουν ξεχωριστό και άκρως ελκυστικό.
Οι σκέητερς δεν είναι ομοιόμορφα ντυμένοι και ντυμένες ενώ δεν υπάρχει απόλυτα αυστηρή δομή ως προς τη βαθμολογία των tricks, προκειμένου οι αθλητές να μη νιώθουν πως πρέπει να στοχεύσουν στην τελειοποίηση κάποιας ήδη υπάρχουσας κίνησης, αλλά να συνεχίζουν να εξερευνούν και να δημιουργούν νέα κόλπα.
Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή λειτουργούν περισσότερα απο δέκα skate parks.

Χαιρετίζουμε την νέα μας συνεργασία με την Ομοσπονδία σκέιτμπορντ και ευχαριστούμε την διοίκηση και τα μέλη για την εμπιστοσύνη.
*Στο νέο μας βήμα ίδρυσης του ΙΕΚ προπονητικής θα λειτουργούν τμήματα για προπονητές ποδοσφαίρου, μπάσκετ , τένις και personal coaches.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μας τμήμα προπονητικής επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλ. επικοινωνίας : 2114059540
email : info@insa.gr
Λουίζης Ριανκούρ 59 , Αθήνα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *