Scout στην ΑΕΛ ο απόφοιτος μας Σωκράτης Μπουντούρης

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την πρόσληψη του αποφοίτου μας Σωκράτη Μπουντούρη ως επίσημου Scout στην ομάδα της ΑΕΛ.

 

Ο κ. Μπουντούρης φοίτησε στο τμήμα Scouting & Talent Identification την φετινή χρονιά και προσλήφθηκε άμεσα απο την ομάδα της Λάρισας.
Κατά τη φοίτηση του ο Σωκράτης Μπουντούρης διακρίθηκε για την ποδοσφαιρική του αντίληψη και την εξέλιξη του στις νέες τεχνολογίες που απαιτεί η επιστήμη του Scouting.

 

Όλοι εμείς απο το Ινστιτούτο ευχόμαστε στον Σωκράτη καλή αρχή στο νέο του επαγγελματικό βήμα ,με πολλές επιτυχίες!

Η Ανακοίνωση της ΑΕΛ 

”Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται η συνεργασία της με τον κ. Σωκράτη Μπουντούρη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα scout– ανιχνευτή ταλέντων, για λογαριασμό της πρώτης ομάδας, συνεργαζόμενος παράλληλα με το επιτελείο των τμημάτων υποδομής.

OΣωκράτης Μπουντούρης είναι γεννημμένος στις 23 Νοεμβρίου 1977, έκανε πλούσια καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1995 έως το 2015, όπου διακρίθηκε ως σκόρερ στις ομάδες Αναγέννηση Καρδίτσας, Πατραϊκός, Ποδειδώνας Ν.Πόρων, Ολυμπιακός Βόλου και Πανθρακικός, ενώ διετέλεσε και γενικός αρχηγός της Αναγέννησης την περίοδο 2017-18.

Είναι πτυχιούχος του Institute of Sport Analysis με πιστοποίηση στο scouting & talent ID, γνωρίζει μεταξύ άλλων όσο λίγοι το θεσσαλικό ποδόσφαιρο και τον καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στην οικογένεια της ΑΕΛ.”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *