ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2022-2023 – PERFORMANCE ANALYSIS 

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για το νέο Ακαδημαϊκό έτος!

Από σήμερα ανοίγουν οι εγγραφές της καινούργιας χρονιάς για το εκπαιδευτικό προγράμματα Performance Analysis .

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με χρόνια εμπειρίας και με την μεγαλύτερη δικτύωση στον χώρο της Αθλητικής Ανάλυσης και του Scouting ανοίγει τις πόρτες του για μια ακόμη χρονιά με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και συνεχή εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες δουλειάς.
Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης πιστοποιούνται στη χρήση των πλέον προηγμένων συστημάτων ανάλυσης και λογισμικών Instat Scout, NAC sport , ONCE , Klipdraw κ.α.

Επίσης οι σπουδαστές μας εκπαιδεύονται σε όλες τις νέες τεχνολογίες για συλλογή δεδομένων και χρήση συστημάτων αυτόματης καταγραφής και ανάλυσης αγώνων μέσα από εργαλεία όπως GPS της Field Wiz , κάμερα VEO και PIXIO και όλων των νέων τεχνολογιών στην ανάλυση όπως live coding , πανοραμική ανάλυση , autocrop , Sportscience, Fitness Report.

Ήδη πολλές ομάδες της Super League, Super League 2, της Γ’ Εθνικής, και της Α’ Εθνικής Γυναικών σε Ελλάδα και Κύπρο όπως και το σύνολο των εθνικών ομάδων συνεργάζονται με τους αποφοίτους μας και παρέχουν πρακτική εξάσκηση στους σπουδαστές μας .

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας.
Ώρες επικοινωνίας 11-7 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.
⚽️Email : info@insa.gr
⚽️Τηλέφωνο: 211 405 9540
Λουίζης Ριανκούρ 59, Πανόρμου

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *