Webinar τον διακεκριμένο Εργοφυσιολόγο – Αθλητικό επιστήμονα Γιάννη Κωτσή

Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το webinar με τον κ. Γιάννη Κωτσή στα πλαίσια του τμήματος Scouting του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης.

Οι σπουδαστές του Ινστιτούτου είχανε την τύχη και την τιμή να γνωρίσουν τον διακεκριμένο Εργοφυσιολόγο – Αθλητικό επιστήμονα Γιάννη Κωτσή, ο οποίος πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα ” Πρόληψη, ενδυνάμωση και αύξηση της αθλητικής απόδοσης στο σύγχρονο αθλητισμό” .
Ο κ. Κωτσής υπηρετεί την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από την θέση του Αθλητικού επιστήμονα και Ειδικού Φυσικής Κατάστασης. Την ελληνική ομοσπονδία υπηρέτησε και από το 2009 έως και το 2015 από τη θέση του Αθλητικού επιστήμονα συμμετέχοντας στα World Cup 2010 και 2014 και στο EYRO 2012, ενώ από το 2011 είχε αναλάβει ως Επιστημονικός Σύμβουλος σε θέματα Διατροφής και Φυσιολογίας της Άσκησης σε όλα τα τμήματα υποδομής της ΕΠΟ.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις, όπως η Εθνική ομάδα Ποδηλασίας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία κέρδισε και το Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2017.
Επιπρόσθετο πεδίο έρευνας και ενασχόλησης είναι η πρόληψη – αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών, που εφάρμοσε από το 2005 – αρχικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ, στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έως και σήμερα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Κωτσή για τον χρόνο του και τις χρήσιμες πληροφορίες του, ήταν μεγάλη τιμή για εμάς.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *