Ο Μάνος Μανουσέλης εκπαιδευτικός στο τμήμα Μπάσκετ Performance Analysis

To Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Μπάσκετ Μάνο Μανουσέλη.
Με μεγάλη χαρά χαιρετίζουμε έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς άνθρωπους του Μπασκετικού χώρου, τον κ. Μανουσέλη στην ομάδα εκπαιδευτικών του Ινστιτούτου.
Ο έμπειρος προπονητής θα αναλάβει, ως βασικός καθηγητής, το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα Performance Analysis στο άθλημα του Μπασκετ, στα κομμάτια Αρχών και Τακτικών προπονητικής Μπασκετ.
O Μάνος Μανουσέλης στην αρχή της προπονητικής του καριέρας εργάστηκε ως χεντ κόουτς των ομάδων γυναικών του Παλαιού Φαλήρου και του Σπόρτιγκ και στη συνέχεια ανέλαβε δις τα ηνία της ομάδας ανδρών του Πανελλήνιου.
Ο κ. Μανουσέλης έχει περάσει επίσης από Απόλλωνα Πατρών, Έσπερο και Περιστέρι και από το 2008 ως το 2010 ήταν βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Ολυμπιακό, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2010, σεζόν που οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν και ως τον τελικό της Ευρωλίγκας.
Έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής των Εθνικών Παίδων, Εφήβων και Νέων, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ Νέων του 2005 στην Αργεντινή και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων το 2013 στην Ουκρανία.
Στη συνέχεια ανέλαβε προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών του Πρωτέα Βούλας και τον Μάρτιο του 2017 συμφώνησε με την Αλ Σαντ του Κατάρ, ως πρώτος προπονητής. Τον Σεπτέμβριο του 2019 υπέγραψε ως ασίσταντ του Λι Κίπινγκ στους Σανγκάι Σαρκς και από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους ήταν χεντ κόουτς της κινεζικής ομάδας.
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να έχουμε στην ομάδα μας τον κ. Μανουσέλη και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την θερμή αποδοχή του.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τμήμα Basket Performance Analysis καθώς και για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλ 211 405 95 40
Mail: info@insa.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *