Συνεχίζονται οι εγγραφές για το τμήμα Performance Analysis

Οι εγγραφές για το νέο ακαδημαϊκό έτος στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης συνεχίζονται!
Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας κέντρο δια βίου Μάθησης, για διπλώματα αναλυτών απόδοσης αθλημάτων.
Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου πιστοποιούνται στη χρήση των πλέον προηγμένων συστημάτων ανάλυσης όπως NAC, ONCE, Interplay , Instat Scout, στη χρήση GPS, χρήση συστημάτων αυτόματης καταγραφής και ανάλυσης αγώνων (VEO ,PIXIO) και όλων των νέων τεχνολογιών στην ανάλυση όπως live coding , πανοραμική ανάλυση , autocrop, scouting report.
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει επίσης αρχές και τακτικές προπονητικής από διακεκριμένους προπονητές UEFA PRO και πρακτική εξάσκηση fitness και live coding σε παιχνίδια της Super League και Super League2 σε κάθε αγωνιστική.
Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης εκπαιδεύονται ως επαγγελματίες Αναλυτές Αθλημάτων και γίνονται άμεσα περιζήτητοι από επαγγελματικές ομάδες, Εθνικές ομάδες και εταιρίες ανάλυσης.
Ενδεικτικά αναφέρονται μερικοί από τους αποφοίτους μας, που έχουν προσληφθεί απο ομάδες.
O αριθμός θέσεων για να συμπληρωθεί το τμήμα Performance Analysis είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλέφωνο επικοινωνίας 211 405 9540
Email : info@insa.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *