Συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο τμήμα Scouting

«Μάθε την τέχνη της ανακάλυψης του επόμενου μεγάλου ταλέντου, από τους κορυφαίους του scouting και της ανάλυσης. Δούλεψε ως σκάουτερ για τις μεγαλύτερες ομάδες».

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του νέου τμήματος για πιστοποιημένους σκάουτερ ομάδων.

Σε συνεργασία με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο scouting και στο talent identification, οι σπουδαστές του Ινστιτούτου θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από σκάουτερ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και εθνικών ομάδων, να ανακαλύψουν ταλέντα και να εργαστούν στο χώρο που πάντα ήθελαν.

Άμεσος συνεργάτες του Institute of sports Analysis για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Scouting είναι ο Παγκόσμιο Οργανισμός Scouting IPSO(International Professional Scouting Organisation). ( https://ipsofootball.com/ )

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου στον τομέα του Scouting χωρίζεται σε δύο βασικά επίπεδα.

LEVEL 1- Talent ID

LEVEL 2- First Team Scouting

Η δομή των μαθημάτων θα επικεντρωθεί στον τομέα διάκρισης, αξιολόγησης και αξιοποίησης ταλέντου καθώς θα περιλαμβάνει την δημιουργία Scouting reports για εξελίξιμους αλλά και για επαγγελματίες παίκτες.

Όλοι οι σπουδαστές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην μεγαλύτερη πλατφόρμα δεδομένων, Scouting και Ανάλυσης, την INSTAT SCOUT.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κατοχυρώσετε την θέση σας επικοινωνήστε μαζί μας

email: info@insa.gr

τηλέφωνο 211 4059540 (11πμ-7μμ καθημερινά).

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *